Det ser ut som han bygger ett staket på terrassen. 3 minuter senare… En sån här måste jag skaffa!

0
BackNext

1. Vid den här tidpunkten på året är det oftast väldigt skönt att sitta ute i trädgården och bara njuta av värmen.

Men samtidigt lever vi ju i ett land där vädret varierar ganska kraftigt. Vissa har kanske inglasade balkonger eller uppvärmda verandor som ni kan sitta ”ute” i året om, men jag som bor i lägenhet har inte den förmånen. Det är kanske därför jag gillar den här prylen så jäkla mycket, som jag hittad på Coolstuff. Med den här kan man ju sitta ute både vår, sommar och höst! Den är 10 kvm, står stabilt i alla väder och håller en jämn temperatur. Den verkar ju också väldigt lätt att montera, som ni kommer se på bilderna. Håll med om att man skulle vilja ha en sån här?

BackNext

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY