Denne mannen bor i en container på bare 15 kvadratmeter. Men bare vent til du ser INNSIDEN!

0
BackNext

1. Det å miste en partner eller en som står deg nær kan gjøre at man havner i dyp sorg.


Så dyp sorg at man rett og slett ikke har interesse eller energi til å utføre kreative prosjekter. Men noen ganger er det akkurat kreative prosjekter man trenger i en slik vanskelig situasjon for å komme seg tilbake på beina igjen.

Et eksempel på dette er enkemannen Evans. Da hans kone døde etter en lengre periode med sykdom, var en av hans viktigste oppgaver å gå igjennom en container der de to sammen hadde lagret mange av deres gjenstander fra tiden deres sammen. Men i stedet for å tenke over hva han ønsket å beholde og hva som havnet i søpla, bestemte han seg istedet for å slå seg til rette i containeren og gjøre det til en hyggelig plass han kunne overnatte.

BackNext

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY