Familjen kastade ut matbordet och byggde något som gör mig grön av avundsjuka.

0
BackNext

1. Så här såg matbordet och köket ut från början: Ganska dystert och opersonligt.

Att samla en hel familj under ett tak och vid ett bord är inte alltid så lätt. Ni som har flera barn vet nog säkert vad jag menar. Efter skolan och arbetet går ofta andra saker före, trots att middagsbordet kanske är den enda plats där familjen faktiskt kan samlas och prata om dagen som har gått. Och för att alla ska kunna ses åtminstone gång om dagen, ansikte mot ansikte, så underlättar det ju att ha ett stort matbord och en inbjudande matsal. Den här familjen tröttnade på sitt gamla matbord och ville få till en förändring, så att alla barnen skulle tycka det var lite mysigare att sätta sig ned och äta. Och jag måste säga att jag verkligen gillade lösningen, för slutresultatet är ju fantastiskt vackert!

BackNext

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY