Kika in i husvagnen som blev känd över en natt

0
BackNext

1. Då öppnar vi dörren och tar en titt på Marres arbete.


Det är inte mycket som går upp mot en gammal hederlig husvagnssemester: att bara koppla fast husvagnen på bilen och dra iväg land och rike runt, utan någon stress, och njuta av vår fina svenska natur och nya, spännande platser.

Somliga hävdar kanske att det inte är särskilt bekvämt att bo i husvagn hela sommaren – men det är ju trots allt så att det blir vad man gör det till. Och om man verkligen vill ha komfort, då kan man ju alltid göra som svenske Marre.

Han bestämde sig för att totalrenovera sin gamla Kabe 540 XL från 1988 – och förvandlingen, som han har visat upp via sajten Styleroom.se, är ju bara helt makalös.

Så om du är sugen på ett nytt projekt inför nästa sommar, då ska du spana in detta och hämta inspiration!

BackNext

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY