25 kekseliästä ja kivaa sisustusideaa kissakoteihin

0
BackNext

1. Kissatkin kaipaavat välillä vähän piristystä ja hemmottelua. Leluhiiren tai lohipateen sijasta voisimme joskus keksiä vähän jotain isompaakin yllätystä näille meidän nelijalkaisille ystävillemme. Ruoka katoaa hetkessä suuhun ja lelut tuppaavat aina häviämään sohvan alle. Miksi siis emme antaisi jotain, mistä riittäisi iloa pidemmäksi aikaa?


Miltä kuulostaisi vaikka hyllykkö, mihin saisi raapia kynsiä ihan luvan kanssa? Tai pitkin kattoa ja seiniä menevät lukuisat erilaiset kiipeilytelineet sekä lepopaikat? Kissalla tuskin olisi ainakaan valittamista.
Tässä on kivoja esimerkkejä erilaisista viritelmistä ja huonekaluista, jotka sopivat eläintalouksiin piristämään karvaisia kissaystäviämme.

BackNext

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY